TASTING  

75мл Доза

Селектирани Бели

Talisman Zhilavka
Ерос Винарија
Koria Temjanika
Венец Винарија
Temjanika
Картал Винарија
Gewürztraminer Vrshnik
Попов Винарија
Bela Voda - White
Тиквеш Винарија
Ubava Temjanika - semidry
Сопот Винарија

Цена
1,300 ден

Бели & Црвени

Temjanika
Картал Винарија
Gewürztraminer Vrshnik
Попов Винарија
Orle Vranec
Венец Винарија
Carménère Reserve
Попов Винарија
Barovo Red
Тиквеш Винарија

Цена
1,420 ден

Силни Црвени

Pinot Noir Makedon
Стоби Винарија
Merlot Reserve
Попов Винарија
Cabernet Sauvignon Barrique
Попов Винарија
Ten Barrels Cabernet Sauvignon Reserve
Камник Винарија
56 Reserva
Венец Винарија

Цена
1,820 ден

Зимско Загревање

Cabernet Sauvignon
Попов Винарија
Cabernet Sauvignon Barrique
Naumchevi Winery
Smolnik Vranec
Попов Винарија
Orle Vranec
Венец Винарија
Imperator
Бовин Винарија
Merlot Single Vineyard Reserva
Камник Винарија

Цена
2,730 ден

Попов Винарија

Pinot Grigio
Smolnik Temjanika
Gewürztraminer Vrshnik
Cabernet Franc Reserve Smolnik
Carménère Reserve
Smolnik Vranec

Цена
1,150 ден

Камник Винарија

Winemaker's Selection White
Pinot Noir
Winemaker's Selection Red
Cuvée de Prestige
Carménère Reserve
Ten Barrels Syrah Reserva

Цена
1,740 ден