ДЕСЕРТНИ ВИНА
ШИФРА НАЗИВ ЦЕНА
ДЕНАРИ
6301 ИМАКО МУСКАТ БЕЛО НВ 500МЛ ПАКЕТ 750,00
6311 КАМНИК ЕУФОРИЈА ТЕМЈАНИКА 250МЛ ПАКЕТ 900,00
6321 ПОПОВ ПИНО ГРИЖО РОЗЕ СЛАТКО 500МЛ ПАКЕТ 830,00
6331 КЕРЕМ МАКС 750МЛ ПАКЕТ 1100,00
ПЕНЛИВИ ВИНА
ШИФРА НАЗИВ ЦЕНА
ДЕНАРИ
6011 ЛАЗАР ПЕАРЛ ФРИЗАНТЕ БРУТ РОЗЕ НВ 750МЛ ПАКЕТ 560,00
6021 ПОПОВ ЦРЕМАНТ ЛУНА БЛАН ДЕ БЛАН ЕКСТРА ДРАЈ 750МЛ ПАКЕТ 940,00
6031 КАМНИК СПАРК ШАРДОНЕ БЛАН ДЕ БЛАН ЕКСТРА БРУТ 750МЛ ПАКЕТ 2160,00
6041 КАМНИК СПАРК РОЗЕ БРУТ 750МЛ ПАКЕТ 2280,00
6051 ПАЈПЕР ХАИДСИК ШАМПАЊ БРУТ КУВЕ НВ 750МЛ ПАКЕТ 2760,00
6061 МОЕТ ХАНДОН ШАМПАЊ РОЗЕ ИМПЕРИАЛ 750МЛ ПАКЕТ 5100,00
6071 ФАНТИНЕЛ СПУМАНТЕ ПРОСЕКО БИАНКО 750МЛ ПАКЕТ 620,00
6081 ЕЛ МИРАКЛЕ КАВА БРУТ 750МЛ ПАКЕТ 510,00
РОЗЕ ВИНА
ШИФРА НАЗИВ ЦЕНА
ДЕНАРИ
8011 КАМНИК ПОРТОКАЛОВО 750МЛ ПАКЕТ 840,00
8031 ЗАХАРЧЕВ ПЛОВДИНА РОЗЕ 750МЛ ПАКЕТ 400,00
8041 ПОПОВА КУЛА СТАНУШИНА РОЗЕ 750МЛ ПАКЕТ 400,00
8051 ПОПОВ РОЗЕ 750МЛ ПАКЕТ 400,00
8061 НАУМЧЕВИ СТАНУШИНА РОЗЕ 750МЛ ПАКЕТ 350,00
8071 БОВИН АНАМАРИЈА РОЗЕ 750МЛ ПАКЕТ 520,00
8081 ВЕНЕЦ РОЗЕ ПРЕМИУМ 750МЛ ПАКЕТ 630,00
8091 СОПОТ ВИНЈАРД СЕЛЕКШН СЕРБЕЗ РОЗЕ 750МЛ ПАКЕТ 490,00
8101 КАМНИК РОЗЕ СЕКСИ 750МЛ ПАКЕТ 600,00
8121 ШАТО ДЕ ГОРДОН МИСТРАЛ 750МЛ ПАКЕТ 720,00
БЕЛИ ВИНА
ШИФРА НАЗИВ ЦЕНА
ДЕНАРИ
7011 ПЕШКОВ ФАРИШ СМЕДЕРЕВКА ОРГАНСКО 750МЛ ПАКЕТ 350,00
7031 ЕРОС ТАЛИСМАН ЖИЛАВКА 750МЛ ПАКЕТ 400,00
7041 ЛАЗАР ГРАШЕВИНА 750МЛ ПАКЕТ 560,00
7051 СОПОТ В СЕЛЕКШН ПОВАРДАРЕЦ РЕИН РИЗЛИНГ 750МЛ ПАКЕТ 460,00
7071 НАУМЧЕВИ ТЕМЈАНИКА 750МЛ ПАКЕТ 400,00
7081 ТИКВЕШ СС ТЕМЈАНИКА 750МЛ ПАКЕТ 470,00
7091 ФИЛОВСКИ ТЕМЈАНИКА 750МЛ ПАКЕТ 420,00
7101 КАМНИК СИНГЛ ВИНЈАРД СОВИЊОН БЛАН 750МЛ ПАКЕТ 680,00
7111 КАМНИК ФУМЕ БЛАН 750МЛ ПАКЕТ 660,00
7121 БАРОВО БЕЛО ТЕРОАР 750МЛ ПАКЕТ 1500,00
7131 БОВИН МУСКАТ ТЕМЈАНИКА 750МЛ ПАКЕТ 550,00
7141 ВЕНЕЦ КОРИА ТЕМЈАНИКА 750МЛ ПАКЕТ 590,00
7151 КАМНИК ГОЛД ТЕМЈАНИКА 750МЛ ПАКЕТ 1060,00
7161 ПОПОВА КУЛА АРИСТОКРАТ ТЕМЈАНИКА 750МЛ ПАКЕТ 690,00
7171 ИМАКО МАЏЕСТИК ТЕМЈАНИКА 750МЛ ПАКЕТ 420,00
7181 СОПОТ ВИНЈАРД СЕЛЕКШ УБАВА ТЕМЈАНИКА 750МЛ ПАКЕТ 520,00
7191 ПОПОВ ГЕВУРЦТРАМИНЕР 750МЛ ПАКЕТ 570,00
7201 КАМНИК ВИОЊЕР 750МЛ ПАКЕТ 1050,00
7211 ПОПОВИ СМОЛНИК ШАДРОНЕ 750МЛ ПАКЕТ 550,00
7221 КАМНИК ШАРДОНЕ БАРЕЛ ФЕРМЕНТЕД 750МЛ ПАКЕТ 1160,00
7241 КАМНИК ВАЈНМЕЈКЕРС БЕЛО 750МЛ ПАКЕТ 640,00
7251 ПОПОВ ДОМАИН ВРШНИК 750МЛ ПАКЕТ 560,00
7261 ШАТО ДЕ ГОРДОН ФОНТАН ДУ СУД 750МЛ ПАКЕТ 960,00
7271 САН ГОДЕС ПИНО ГРИЖО РАМАТО 750МЛ ПАКЕТ 700,00
7281 ПЕШКОВ ТЕМЈАНИКА ОРГАНСКА 750МЛ ПАКЕТ 400,00
7291 КАМНИК ТЕМЈАНИКА 750МЛ ПАКЕТ 600,00
7301 БАРОВО СОВИЊОН БЛАНК ТЕРОАР 750МЛ ПАКЕТ 650,00
7311 КАМНИК ШАРДОНЕ СИНГЛ ВИН 750МЛ ПАКЕТ 640,00
ЦРВЕНИ ВИНА
ШИФРА НАЗИВ ЦЕНА
ДЕНАРИ
8111 ЗВОНКО БОГДАН КУВЕ Н1 750МЛ ПАКЕТ 620,00
9011 ЕРОС СТАНУШИНА 750МЛ ПАКЕТ 380,00
9021 КАМНИК ПИНО НОАР 750МЛ ПАКЕТ 720,00
9031 ЛЕПОВО ПИНО НОАР 750МЛ ПАКЕТ 1500,00
9041 КАРТАЛ МЕРЛОТ БАРИК 750МЛ ПАКЕТ 1020,00
9051 КАМНИК КАРМЕНЕРЕ 750МЛ ПАКЕТ 1250,00
9061 ИМАКО КОНСТЕЛЕЈШН КАБЕРНЕ СОВИЊОН 750МЛ ПАКЕТ 950,00
9081 НАУМЧЕВИ КАБАРНЕ СОВИЊОН БАРИК 750МЛ ПАКЕТ 600,00
9091 КАМНИК МОНТЕ 750МЛ ПАКЕТ 590,00
9101 КАМНИК ВАЈНМЕЈКЕРС ЦРВЕНО 750МЛ ПАКЕТ 530,00
9111 КАМНИК ТЕН БАРЕЛС КАБЕРНЕ СОВИЊОН РЕЗЕРВА 750МЛ ПАКЕТ 2750,00
9121 КАМНИК ХЕРИТИЧ КАБЕРНЕ СОВИЊОН ГРАНД РЕЗЕРВА 750МЛ ПАКЕТ 7380,00
9131 ВЕНЕЦ СИНГЛ БЛОК ШИРАЗ 750МЛ ПАКЕТ 530,00
9141 КАМНИК ТЕН БАРЕЛС СИРАХ 750МЛ ПАКЕТ 1590,00
9151 КАМНИК МЕРЛОТ СИГНИЧЕР 750МЛ ПАКЕТ 6640,00
9161 БРЗАНОВ АРТИСАН СИРАХ 750МЛ ПАКЕТ 1900,00
9171 ПОПОВ КАБЕРНЕ ФРАНК РЕЗЕРВА 750МЛ ПАКЕТ 670,00
9181 ПЕШКОВ ВРАНЕЦ ОРГАНСКО 750МЛ ПАКЕТ 400,00
9191 ТИКВЕШ СС ВРАНЕЦ 750МЛ ПАКЕТ 470,00
9201 ПОПОВ СМОЛНИК ВРАНЕЦ 750МЛ ПАКЕТ 390,00
9211 ФИЛОВСКИ ВРАНЕЦ 750МЛ ПАКЕТ 400,00
9221 ВЕНЕЦ ОРЛЕ ВРАНЕЦ ОРГАНИК 750МЛ ПАКЕТ 820,00
9231 СОПОТ ЏИНОТ ВРАНЕЦ РЕЗЕРВА 750МЛ ПАКЕТ 950,00
9251 ПОПОВИ ВРАНЕЦ БАРИК 750МЛ ПАКЕТ 1450,00
9261 БОВИН ДИСАН ВРАНЕЦ БАРИК 750МЛ ПАКЕТ 950,00
9271 БОВИН ИМПЕРАТОР ВРАНЕЦ 750МЛ ПАКЕТ 1560,00
9281 КАМНИК ТЕРОАР ВРАНЕЦ ГРАНД РЕЗЕРВА 750МЛ ПАКЕТ 3540,00
9291 КАМНИК КУВЕ ДЕ ПРЕСТИЖ 750МЛ ПАКЕТ 1120,00
9301 ТИКВЕШ БАРОВО ЦРВЕНО 750МЛ ПАКЕТ 1450,00
9331 ЛЕПОВО ГРАНД КУВЕ 750МЛ ПАКЕТ 1800,00
9341 ШАТО ДЕ ГОРДОН ВАСЕ ДЕ ПИЕРЕ 750МЛ ПАКЕТ 840,00
9351 ШАТО ДЕ ГОРДОН ЈОЛИЕ БАЛАДЕ 750МЛ ПАКЕТ 650,00
9361 БОВИН А ГУПКА 750МЛ ПАКЕТ 3720,00
9371 ЛАЗАР АЛШАР 750МЛ ПАКЕТ 3900,00
9381 ФИЛОВСКИ ВРАНЕЦ БАРИК 750МЛ ПАКЕТ 820,00
9501 ТЕРАЗАС МАЛБЕК 750МЛ ПАКЕТ 1640,00
9521 САНТА КРИСТИНА ТОСКАНА ИГТ 750МЛ ПАКЕТ 690,00
9531 ПЕППОЛИ ЧАНТИ КЛАСИКО 750МЛ ПАКЕТ 1320,00